De producten van Gen5 reinigen, ontgiften, regenereren en verjongen je lichaam op natuurlijke wijze

Gen5 Health

is een voedingssupplement met biologisch beschikbaar silicium. Het is een gepatenteerde unieke formule die bestaat uit negen zeer belangrijke synergetische mineralen in een bestuurde concentratie.

De uitgebalanceerde samenstelling van de Gen5 producten hebben een positieve invloed op het hele lichaam. Het maakt de botten, spieren en bloedvaten gezond, versterkt de nagels en maakt het haar dikker en steviger.

Het draagt bij aan het behoud van gezonde soepele gewrichten en sterke botten. Gen5 heeft ook een positieve invloed op de kwaliteit en elasticiteit van de huid door stimulatie van collageen en keratine.

Aanbevolen wordt om Gen5 Health® te gebruiken in combinatie met Gen5 Collagenator®

Producten

GEN5 is een uniek mineralencomplex samengesteld uit negen essentiële natuurlijke spoor- en macro-elementen. Silicium is hiervan een essentieel mineraal.

Soepelere gewrichten

flexibele-gewrichtenGen5 zorgt voor soepelere gewrichten en sterkere botten.

Sterkere nagels

sterke-nagelsGen5 versterkt de nagels en maakt het haar dikker en steviger

Soepelere huid

jonge huidGen5 verstevigt en versoepelt de huid.

Geen bijwerkingen

Van Gen5 zijn geen bijwerkingen bekend. Gen5 is, bij gebruik volgens voorschrift, een veilig supplement. Er zijn geen wisselwerkingen met andere stoffen bekend. Sommige vrouwen kunnen door een dagelijkse dosis van meer dan 4 druppels maag- en darmklachten krijgen, in dat geval dient u de dosering te verlagen. Wij raden af Gen5 te gebruiken tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. In een enkel geval kan bij aanvang van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat u intensief op GEN5 reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis te verlagen. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden. Gebruik Gen5 niet op open wonden of geslachtsorganen en voorkom oogcontact!

WAARSCHUWING:

1. Verschillende kiezelzuur voedingssupplementen worden gepresenteerd op de (internet) markt. Niet al deze supplementen bevatten biobeschikbaar silicium maar alleen stabiel kiezelzuur deeltjes. Sommige van deze supplementen die synthetische stabilisatoren bevatten kunnen reageren met kiezelzuur

2. Sommige van deze supplementen bevatten organisch silicium verbindingen die puur synthetische verbindingen zijn. (deze zijn in Europa verboden)