De werking van Gen5

Ondanks een evenwichtige en gezonde voeding ontstaat bij ieder mens een tekort aan bepaalde mineralen naarmate men ouder wordt. Dit komt omdat er niet meer voldoende van deze elementen in onze bodem en drinkwater voorkomen. Hierdoor bevatten groenten, fruit, vlees en zuivelproducten tegenwoordig te weinig van deze belangrijke stoffen. Mits dit tekort wordt gecompenseerd kan dit leiden tot ernstige gezondheidsproblemen.

De gepatenteerde Gen5 formule bestaat uit zes zeer belangrijke, sterk geconcentreerde en 100% opneembare, biologische mineralen. Lees meer over de unieke samenstelling van Gen5

Gen5 heeft door de uitgebalanceerde samenstelling een positief effect op het gehele lichaam. Zo maakt het o.a. het beendergestel, de bloedvaten en spieren weer gezond, de nagels sterker en het haar dikker. Daarnaast draagt het bij aan het behoud van soepele gewrichten en sterke botten. Ook beïnvloedt Gen5 de kwaliteit en elasticiteit van de huid doordat het de aanmaak van collageen stimuleert.

Gen5 bevordert:

  Soepele gewrichten

  Sterke botten

  Krachtige spieren

  Een mooie elastische huid

  Sterke nagels

  Stevig haar

  Een verhoogde weerstand

  Stressbestendigheid

  Het vertragen van ouderdomsverschijnselen

Tot je 40ste levensjaar zorgt je lichaam voor jou. Na je 40ste wordt het een kwestie van slim samenwerken

Het unieke mineralencomplex van Gen5 heeft een herstellende werking en versterkt het afweersysteem. Het vermindert de vatbaarheid voor veel voorkomende ziekten significant.

Selenium

Selenium is van belang voor de voortplanting, de schildklierfunctie, DNA-synthese, en het beschermen van het lichaam tegen oxidatieve schade en infectie. Selenium is ook nodig voor de goede werking van drie verschillende types van immuunsysteemcellen.

Zink

Zink speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem, de eiwitsynthese, de celdeling en de wondgenezing. Zink helpt om witte bloedcellen gezond te houden, zodat ze kunnen vechten tegen infecties en ziekten.

Magnesium

Magnesium is een onmisbaar mineraal omdat het eigenlijk de “manager” is van je gehele energiestofwisseling. Daarnaast reguleert het ook nog eens stofwisselingsenzymen.

Geen bijwerkingen

Van Gen5 zijn geen bijwerkingen bekend. Gen5 is, bij gebruik volgens voorschrift, een veilig supplement. Er zijn geen wisselwerkingen met andere stoffen bekend. Sommige vrouwen kunnen door een dagelijkse dosis van meer dan 4 druppels maag- en darmklachten krijgen, in dat geval dient u de dosering te verlagen. Wij raden af Gen5 te gebruiken tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat u intensief op GEN5 reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis te verlagen. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden. Gebruik Gen5 niet op open wonden of geslachtsorganen en voorkom oogcontact!

Disclaimer Gen5