Maaltijd vervangers: natuurlijk gezond en smakelijk.

Waarom kiezen voor Gen5 maaltijdvervangers?

Vaak hebben studies aangetoond dat wanneer mensen beginnen aan een caloriearm dieet, het erg moeilijk is om complete “dekking” te krijgen van alle vereiste macronutriënten (o.a. eiwitten, koolhydraten), micronutriënten (vitaminen en mineralen), vezels en andere essentiële voedingsstoffen. Een tekort aan één van deze essentiële voedingsstoffen kan het metabolisme van het lichaam vertragen. De Gen5 maaltijdvervangers voorkomen dat dit probleem zich voordoet, omdat ze alle noodzakelijke voedingsstoffen bevatten.

Het dieet cyclus: waarom falen veel diëten op de lange termijn?

Het lichaam onderscheidt geen verschil tussen een radicaal dieet en hongersnood. Daarom vertraagt het de stofwisseling en waakt het zorgvuldig over haar vetreserves. Wanneer iemand stopt met dit dieet zal het lichaam nog steeds een lagere snelheid van de stofwisseling gedurende enige tijd handhaven.

Dat betekent, dat na een dieet het gewicht veel sneller weer zal toenemen. En de nieuwe kilo’s worden als vet opgeslagen. Dit is hoe men gemakkelijk valt in een dieetcyclus van verliezen van gewicht, toename van gewicht, wederom gaan diëten, enz. Dit resulteert alleen in een trager tempo van de stofwisseling en een hoger percentage van lichaamsvet.

De “Gen5” methode en metabolisme.

De “Gen5” methode werkt door het vervangen van 2 maaltijden per dag met een vetarme maaltijdvervanger met lage calorieën en rijk aan vitaminen.
Deze maaltijdvervanger is speciaal voor dit doel ontwikkeld en heeft een unieke samenstelling, die in grote mate het succes van de behandeling bepaalt. Juist omdat de maaltijdvervanger alle noodzakelijke essentiële voedingsstoffen voor het lichaam bevat en een berekende relatie tussen macronutriënten, vitamines en mineralen bevat. Door deze correcte relatie tussen de aminozuren, vitaminen en mineralen die daarin aanwezig zijn, wordt de stofwisseling gestimuleerd om het verbranden van vet te bevorderen en wordt het jojo-effect vermeden.

Het op de juiste plaatsen verbranden van vet.

Met andere woorden, de Gen5 maaltijdvervangers voorziet het lichaam met verschillende voedingsstoffen, die noodzakelijk zijn voor een goede gezondheid. Alle essentiële voedingsstoffen zijn aanwezig zodat het onderhoud van de lichaamsfuncties (ademhaling, waarbij de hartslag, de temperatuurregeling van het lichaam) en alle andere functies die het lichaam levend houden optimaal zonder tekortkomingen kan verlopen. Aangezien de essentiële voedingsstoffen grotendeels aanwezig zijn, zal het lichaam het dieet niet ervaren als een proces van verhongering en worden de extra reserves vet gebruikt voor het vrijmaken van energie om deze functies gladjes te laten verlopen.

Gen5 methode: Een gezonde geest in een slanker lichaam.

Bijna iedereen is op een of andere manier druk bezig met zijn of haar gewicht.
Dieet, gewicht verliezen en dan zet het weer aan … voor velen is dit een nooit eindigende worsteling.
Wil je afslanken? Doe het dan op een slimme manier, koester je gezondheid en voel je
meer op je gemak met je lichaam. Lekker eten is leuk om te doen, maar goede gezondheid en er goed uitzien zijn net zo belangrijk.
De “Gen5 methode” creëert de optimale balans tussen deze belangen en beëindigt eens en voor altijd de “dieet”-cyclus en het jojo-effect.

Wil je afslanken?

Doe het dan op een slimme manier, zodat je altijd slank blijft.
Heb je genoeg van die cyclus van het snel verliezen van kilo’s en vervolgens even snel deze weer terug krijgen? Begin dan nu met de Gen5 Methode! Om kilo’s te verliezen en dat kleiner formaat te behouden, moet je je eet-en leefgewoonten en levensstijl nogal aanpassen. Dat betekent niet, dat je van nu af aan elke dag moet oefenen, vooral als je niet zo sportief bent. Of dat je nooit meer chips kunt eten, vooral als je die zo lekker vindt.
U kunt ook gewicht verliezen zonder te veel op te geven door slimmer te eten en jezelf te leren hoe je nieuwe gezondere eetgewoontes zonder dat je je favoriete voedsel moet opgeven.

Op deze manier ga je gewicht verliezen, en vooral ….. die kleinere maat behouden!
De Gen5 methode gaat echter nog verder. Naast het verzorgen voor een gewichtsverlies van 1 kg per week garandeert het ook een betere gezondheid op korte en lange termijn.
Resultaat = Een energieker, slanker, beweeglijker en gezonder lichaam. Je zult je geweldig voelen in je lichaam! En iemand, die zich goed voelt, zal energie uitstralen en daarmee je innerlijke en uiterlijke schoonheid versterken!

Een gezonde geest in een slanker lichaam …

Gen5 & MACA

Maca is een vaste plant, die de ongunstige weersomstandigheden, zoals vorst en sterke wind kan weerstaan ??en groeit overvloedig in het Andesgebergte van Peru op zeer grote hoogten. Geen ander eetbaar gewas groeit op een zodanig grote hoogte van 14.500 voet. De wortel van de plant wordt gebruikt als groente door Peruanen vergelijkbaar met radijs. Het dient als een rijke bron van voedingsstoffen. Chemicaliën zoals alkaloïden, terpenen en sterolen in de wortel dienen voor behandeling van verschillende ziekten. Farmacologisch nuttige delen van de wortel worden ingezet voor de behandeling van hormonale ziekten, problemen met steriliteit en voor het verbeteren van de algehele gezondheid. Ook wordt het gebruikt als een natuurlijke remedie voor obesitas.

Obesitas of overgewicht is de belangrijkste oorzaak voor medische aandoeningen zoals diabetes, beroerte en een hartaanval. Om het risico van deze dodelijke ziekten tegen te gaan is het van belang om gewicht te verliezen. Gewicht kan verminderd worden door regelmatige uitoefening van trainingen, het reguleren door dieet of door het gebruik van dieetpillen. Het gebruik van dieetpillen resulteert vaak in nadelige bijwerkingen en is dus voor velen niet de meest gewenste manier om gewicht te verliezen. Regelmatige uitvoeren van oefeningen en het beheersen van een goed dieet helpen om veilig gewicht te verliezen. Maar weinig mensen met een verminderd uithoudingsvermogen blijven de trainingen voor langere periode niet uitoefenen om de wenselijke verandering in het lichaamsgewicht te zien. Voor zulke mensen is maca een uitstekende remedie om gewicht te verliezen.

Voordelen van het gebruik van Maca voor gewichtsverlies en gewichtscontrole.

  1. Bevat essentiële nutriënten: met alle essentiële voedingsstoffen van koolhydraten in onverzadigde maca voor het gewicht door aanwezigheid van vet oplossende zuren, eiwitten, aminozuren, vitaminen en mineralen. Het is een uitstekende bron van vitamine B12, B6 en B2, vitamine C en mineralen zoals kalium, jodium, ijzer, zink, calcium en mangaan. Deze voedingsstoffen helpen om de voedingstekorten te compenseren, die in het algemeen bij mensen op dieet optreden.
  2. Verbetert de waarde tegen metabolisme: vitaminen B12, B2 en B6, die de synthese van verschillende enzymen bevorderen, zijn essentieel voor de metabolische reacties, die de snelheid van de stofwisseling ondersteunen. Dit bevordert op zijn beurt weer het verlies aan gewicht.
  3. Geeft kracht en uithoudingsvermogen: het koolhydraatgehalte van de wortel levert glycogeen. Op zijn beurt zorgt dit voor toename van energie en uithoudingsvermogen essentieel om regelmatig training uit te voeren voor de gewenste periode. Uitvoering van oefeningen bevordert de verbranding van vet en levert dus gewichtsverlies op.
  4. Motiveert om regelmatig te trainen: Regelmatig gebruik van maca bevordert de werking van de hersenen en van het centrale zenuwstelsel. Dit op zijn beurt verbetert de mentale weerbaarheid en dus ontwikkelt het een positieve kijk op het nut van de trainingen.
  5. Houdt de bloedsuikerspiegel onder controle: Door het verbeteren van de tolerantie niveaus van glucose in de lichaamscellen wordt de bloedsuikerspiegel onder controle gehouden. Dit op zijn beurt voorkomt ongewenste vetafzetting en dus overgewicht.
  6. Verbetert de werking van de schildklier: Door verbetering van de werking van de schildklier worden de stofwisselingsprocessen in het lichaam beter onder controle gehouden. Dit op zijn beurt stimuleert de vetverbranding en dus gewichtsverlies.
  7. Verbetert de spiermassa: Gebruik van maca bevordert alleen het verbranden van overtollig vet zonder dat de spiermassa wordt aangetast. Polypeptiden, calcium, zink en magnesium en andere voedingsstoffen in de wortels ondersteunen de verbetering van de spiermassa. Ze helpen ook bij een sneller herstel bij spierblessures, die doorgaans bij zware trainingen optreden.
  8. Houd het cholesterolgehalte onder controle: hoog cholesterolgehalte is een van de oorzaken voor obesitas. Sterolen in de wortel helpen het onder controle houden van de slechte cholesterol als een essentiële voorwaarde voor gewichtsverlies.
  9. Controleert stress: Enkele mensen eten te veel als ze gestrest zijn. Het is eigenlijk hun manier van omgaan met stress. Als dit een lange tijd duurt dan zullen ze zeker aan obesitas gaan lijden. Maca helpt om efficiënt met stress om te gaan. Dus blijven eetgewoonten onder controle en wordt het risico op obesitas verminderd.